Het bedrijf achter de reinigingsmiddelen

Over Homburg Chemicals

Ons bedrijf Homburg Chemicals is producent van reinigings- en onderhoudsproducten, zowel voor industriële als consumententoepassingen in eigen beheer. Wij leveren maatwerk producten onder private label en eigen merk. Flexibiliteit is voor u als afnemer van reinigings- of onderhoudsproducten van groot belang. Ons productieproces en de ervaring van onze medewerkers maken het mogelijk snel wijzigingen aan te brengen in productspecificaties, hoeveelheden en levertijden. U bent daarmee verzekerd van een flexibele markpositie.

'Uw partner voor reinigings- en onderhoudsproducten'

Niet voor niets noemen we ons 'uw partner voor reinigings- en onderhoudsproducten'. Wij streven namelijk naar een partnership waarin wij actief meedenken en handelen om uw marktpositie te verbeteren. Bij ons mag u verwachten dat we u (indien u daar behoefte aan heeft) deskundig adviseren en begeleiden op chemisch-technisch gebied.             

Een product is zo goed als de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde leveranciers, die ons onder alle omstandigheden een constante kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast wordt er gedurende het hele proces van ontwikkeling tot en met levering een strenge kwaliteitsbewaking gehanteerd. En we garanderen een productkwaliteit conform de normen die u als afnemer stelt, uiteraard met inachtneming van (internationale) wettelijke voorschriften.

Wilt u meer te weten komen? Neem dan contact met ons op!